skjønner dere ikke ??mere utfordringer


HEISANN SVEISANN!!!!

i går hadde jeg et litt rart innleg, men jeg hadde dårlig tid skjønner dere. jeg skal skrive det bedere nå.


takk for alle utfordringen. jeg syntes det var veldig morsommt og gjøre dem selv om jeg ikke er ferdig med alle så jeg vill at dere skal gi meg flere utfordringer.jeg sier det en gang til UTFORDRINGER ER MORSOMMT. sånn bare skriv i kommentar felte så skal jeg ''prøve'' og gjøre dem:D

solfridDJ

6 kommentarer

marthe ¢¾

10.02.2010 kl.19:05

hei : )) jeg vil IKKE reklamere bloggen min i det hele tatt. jeg vil bare ha noen tips! jeg har nemmelig ett spørsmål i det siste inlegget mitt som jeg virkelig, virkelig trenger hjelp til. så vis du kunne vært så utrolig snill og gått inn på bloggen min å kansje svart på spørsmålet i komentarfeltet mitt så ville jeg blitt utrolig glad og ikke minst satt utrolig stor pris på det. dette er faktisk viktig for meg. Håper du skjønner meg og ikke tar dette som en reklamering. uansett, ha en forsatt fin onsdag : ))))

keepercarro

10.02.2010 kl.19:42

som sagt gå bort til den gutten du liker aller mest i klassa å si at han er søt!!:D

idasinsalgs

10.02.2010 kl.21:52

Hei du!

Beklager for reklamering, det er virkelig ikke meningen å gjøre noen sure for dette. Men er du interessert i å kjøpe en ekte volcom hettegenser for 200 kr så stikk innom min blogg. Jeg prøver bare å bli kvitt den så for guds skyld ikke gidd å sende stygge kommentarer tilbake, jeg har fått nok av det allerede.

-takk

EASYMAKEUP - Sminkeblogg

10.02.2010 kl.21:54

Sjekk hvor mange marshmellows du får plass til i munnen. :P

seliset.blogg.no

10.02.2010 kl.21:56

hhihi, søt blogg. liker den :)

seliset.blogg.no < kommentere tilbake? ;-DD

Hohohoh : - D

12.02.2010 kl.19:39

Bloggggggge ofteree? ; - )

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡