happening for alle som tar sol!!!


Førstkommende søndag skinner solen over hele Norge, og alle kan få seg en deilig solopplevelse når Brun og blid inviterer til den store Soldagen. Det betyr gratis sol. Brun og blid har gjort Soldagen til en tradisjon, og arrangeres den søndagen i oktober  som vi skal hilse vintertiden velkommen ved å skru klokken tilbake en time.

Sol og solarium er viktig for folkehelsen. Det fastslår mange ulike forskningsraporter fra forskjellige land. Derfor er det bare å planlegge en tur til Brun og blid på søndag. Solkjeden regner med det settes ny besøksrekord når alle får muligheten til å sole seg gratis. Men solarium er blitt noe mer enn at vi skal bli brunere og blidere. Ny vitenskap fastslår at solarium er den viktigste kilden til D-vitamin som kroppen trenger. Enkelte sier at man kan spise fisk i stedet, men for å fylle opp lageret av D-vitamin med fisk betyr f.eks at du må spise halvannen kilo laks hver dag. Hvem orker det, liksom. Og for noen uker siden stod landets fremste kreftforsker frem på TV2 og oppfordret folk, spesielt dagens ungdom, til å ta solarium ukentlig i moderate doser.

En svensk studie har også vist at kvinner gjennom sol og solarium kan redusere risikoen for brystkreft med over 40 prosent. Foreløpig har Kreftforeningen vært svært tilbakeholden med å kommentere forskningen som retter opp omdømmet til solarium. På den annen side kanskje også litt forståelig. Gjennom alle år har Kreftforeningen rettet en pekefinger mot oss som bruker solarium, og når gamle myter knuses er det ikke lett plutselig å gå ut og be Kari og Ola Nordmann om å ta mer solarium.

Samtidig er det viktig å understreke at selv om det er gratis sol, betyr ikke det at du skal overdrive. Det er nettopp overdrivelse som kan gi negative bieffekter. Har du underlag fra før, kan du selvfølgelig bruke lenger tid i solarium. Men å legge seg vinterbleik i solarium og prøve å bli brunest mulig på en gratisdag, er ikke å anbefale.

Nyt solen. Nyt opplevelsen og møt vinteren - friskere, brunere og blidere!

De første 25.000 kundene får gratis solkrem+ soltatoo i tillegg ( + neglefil om du er jente/dame)

De fleste solsentrene åpner kl 10.00  

Noen åpner faktisk allerede kl 07.30 ?trykk på linken under

http://www.brunogblid.no/uncategorized/vi-har-apent-fra-0730-til-2300-alle-dager-bortsett-fra-17-mai-pa-disse-solsentrene/

(jeg fikk dette på mail)


 

håper dere tar en tur til brun og blid og tar sol :-D

//SolfridDJohansen

Én kommentar

29.10.2011 kl.20:38

bra innlegg!!

men synes du blogger så kjeldent :( er innom bloggen din nesten hver dag og blir så skuffet når du ikke har skrevet ett nytt inlegg :((

<3

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡