A STORY ABOUT A LIFE (TRUE)


Denne historien starter når en jente starter i 1.klasse.Handlingene skjer på skolen. Hun kjenner ingen bare 5 stykk som un kjenner fra før av. I så fall hun begynner i en klasse der alle blir venner med alle. Gutter, jenter, det var ikke et eneste kjærestepar. Jenta levde et fantasktis liv. frem til hun begynte i 5.klassen. klassen begynte å spille noe som de kalte ''prikken''( fotball). hadde du 5 prikker måtte du stå med ''ræva'' jenta den som oftest måtte stå. hun kom hjem med store røde merker på lårene.  hun var også veldig følsom og ting gikk lett inn på henne. når hun begynte i 6.klasse drev hun og resten av jente i klassen med å hoppe tau. jenta var ganske kort i forhold til resten av jentene så når hun skulle stå å sveive mått hun stå i en nedoverbakke. hun viste at hun ble mobbet for hun ble alltid klaget på for dette hun sa i fra flere ganger at det var fordi hun måtte stå i nedoverbakke. til slutt sa hun stopp. før sommeren startet de meg fotball igjen og  jenta måtte stå med ''ræva'' igjen. denne gangen ble det værre. ene gangen hun skulle stå  sto det en gutt fra klassen hennes og dro av henne buksen, forann de fleste guttene fra 6.-,7.- og 8.klassene. det ble sånn passe stor sak og jent holdt seg borte fra fotballen en stund. i 7.ende kunne hun ikke motstå å spille fotball, men hun ga opp.sommeren før hun startet i 8.ende flyttet hun langt, veldig langt, unna de gammle vennene sine. i starten av 8.ende ble hun ofte spurt om hvorfor hun flyttet det var mange som kom med forslag som mobbing, skilsmisse eller rett og slett fordi dem ville det. hun svarte at de hadde hatt planer om det lenge, men hadde ventet til hun begynte i 8.ende, men hun sa også at hun hadde blitt mobbet. hun tabbet seg ut flere ganger ganger det første året på ungdomsskolen, hun opplever oppturer og nedturer, får mange nye venner og savner de gamle vennene veldig. i 9.ende blir det ikke så mye bedre, hun for blikk etter seg fordi hun er andreledes ikke snakker som dem og ikke snakker i det hele tatt.  hun forandrer seg også igjennom dette året og gjøre ting som ikke har vært henne før. når hun begynner i 10.ende fortsetter det, det ser ut som om hun ikke ser det, men hun vet det meste. utover det første halvåret går llivet hennes rett ned før det går opp og blir helt fantastisk til at det går ned igjen. hun lever i en berg-og-dal-bane og hun kan ikke gjøre noe med det.

mens du leste dette, tenkte du på hvem det handlet om?


det handle om: MEG!!! 

selv om det ser ut som jeg smiler og er glad 24/7 er jeg ikke det. bak smiliet er det en historie.

jeg vil takke alle som har støttet meg og hjulpet meg igjennom denne tiden. Jeg nevner ingen navn, men de vet det vell godt selv.

//SolfridDJohansen

13 kommentarer

Celine Reneè & Ingri

14.01.2012 kl.17:23

vær sterk

COOKIE

14.01.2012 kl.17:27

modige jenta mi<3

theaKvam

14.01.2012 kl.17:28

Det sier jeg også. Du må være sterk, alle de som har mobbet deg, får oppleve det samme. Tro meg! :)

Sigrid ♥

14.01.2012 kl.17:33

de får også kjenne dette en gang, det lover jeg!

fint skrevet!

koselig med en kommentar tilbake! :)

♥Sofie Ibsen Reistad

14.01.2012 kl.17:36

vet hva du mener, jeg har/hadde det ikke like fælt som deg, men jeg ble mobbet gjennom hele barneskolen. Jeg blir ikke det nå, siden jeg har fått meg nye venner, men jeg lever fortsatt i usikkerhet og berg og dalbaner, pga alt som skjedde de 7 årene jeg gikk på den barneskolen.. det verste med det hele var at lærerne var med på mobbingen..

milagres

14.01.2012 kl.17:37

Vær modig og sterk, si i fra at det ikke er greit det de holder på med. Klem

anonym

14.01.2012 kl.17:37

Er så sykt lei av alt dette sympati-pratet! Kan du ikke bare være sterk og gjøre noe med det? Mener dette handler mer om oppmerksomhet...

Kine

14.01.2012 kl.18:19

Jeg tenkte det var deg da jeg begynte å lese det .. Hold deg sterk, lover deg at det blir bedre! :)

Johanna

14.01.2012 kl.18:20

hvorfor skriver du om det på en blogg hvor alle kan se det, om du virkelig vil at folk skal se hvem du er nå, og ikke hvem du var? Jeg skjønner at du ble såra over mobbingen, men jeg ser ikke hvorfor? Vi spilte "ræv-ball" i 7 vi og, og jeg fikk noen kraftige spark bak, men jeg tar det ikke som mobbing.

Håper du svarer det første spørsmålet, forstår ikke...

Anonym

14.01.2012 kl.20:10

du smile nesten aldri + du e overlegen! ikke rart du bli mobba...

Ida Snare

15.01.2012 kl.14:52

<3 <3

15.01.2012 kl.18:11

ahahaha! smiler nesten aldri? Hver gang jeg ser Solfrid smiler hun :') everything's gonna be alright!

Solfrid Dullum Johansen

15.01.2012 kl.19:11

Anonym: tnåå tusen takk for at du sier sånn <3

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡