Er du kristen?.... o.O


Ja, jeg er kristen. Jeg er heller ikke redd for og si at jeg er det. Det var for et år siden at jeg fant ut at det å være kristen var spennende og læringrikt(?). På den tiden hadde jeg akkurat misten morfaren min og var svak inni meg.... jeg husker jeg var på konf.leir da jeg bare gråt og gråt meste av tiden og jeg og Anne Lise snakka mye med Hilde(kateketen) og hun ba for meg og jeg følte meg mye bedre etter det. Jeg fikk mange gode ord og det varma inni meg. Det er ubeskrivelig hvordan det er når du blir bed for.

Senere ble jeg med på soakinger og te-klubben og fikk lære mer og ble mer og mer med på at jeg var kristen. Jeg begynte å tro mer på det som ble sagt og fikk fantastiske historier. Jeg ble også kjent med mange andre og deres historier.

På høsten i fjor var jeg på leir igjen, men da som leder. Jeg fikk mye ut av det å være leder. 

Vi gjorde jo også mye rart da!Mange lurer på hvordan kristen jeg er, eller på hvilken må jeg er kristen. Altså jeg tror jo på Gud og Jesus, jeg har faktisk lest mye av Bibelen og det er mye mer som jeg kan si om meg og det og være kristen, men det er mye forskjellig. Mange tror sikkert nå at jeg er mer eller mindre gal(på en måte), men det å være kristen trenger ikke og være at du ber hver kveld og at du er i kirka hver søndag og sånt, det er faktisk mye mer spesielt og bra og morsomt vi gjør.  Jeg går med et kors rund halsen for å si at jeg er faktisk kristen:
Ikke verdens fineste bilde, men jeg har på meg kors smykket.

Jeg vet at mange ikke skjønner helt alt det med kristendommen og alt det der, men det trenger du ikke, vil du ikke tro på noe så trenger du det ikke, men jeg valgte å være kristen så det var mitt valg. 

Jeg skrev dette fordi det er mange jeg møter som spørr og det var noen som spørte i en kommentar også, men jeg greide og slette den... 

//SolfridDJohansen

 

2 kommentarer

Anne Lise Hammer<3

22.03.2012 kl.23:04

Ja, æ e kristen, så du e ikke alein, Solfrid!<3

Det e en utroli god følelse : D <3
Bra du er stolt over hva du er, og at du er deg selv! :) Det er en bra ting! Jeg er vel egentlig ikke kristen, men er ganske overtroisk ( som du allerede vet.) Så hvem vet... :) Fortsett slik!

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡