Vet du forskjellen?


(bryr du deg ikke noe om den kristne troen er det ikke vits og lese dette eller bry deg!)

I går var jeg på te-klubben der vi hadde et tema som var skitten sex/ ren kjærlighet. Og derfor tenkte jeg og spørre dere om dere vet forskjellen?

Når dere er på min alder å begynner å feste så er det det og bare gjøre det for morro skyld, selv er jeg ikke en fester og jeg gjør ikke ting bare for morro skyld. Og alt det jeg skriver nå har jeg egentlig ikke tenk så mye på før jeg fikk vite det i går
Mange menn og damer gjennomgår utroskap, ser på porno og gjør ting utenom ekteskap. Alt dette gjør det skitten inni deg på samme måte som et vidu kan være skittent eller deg selv før du dusjer, men det og være skitten på innsiden vil si at tankene dine er skittne og du glemmer hvem du er og hva du tror på.

Men hvis du spør om tilgivelse om tankene dine, kan du bli ren igjen på innsiden og du kan sleppe inn det som er bra for deg og når du som meg tenker gode tanker slpper du inn den hellige ånd og det er som og bade i Bblen. har du gjørt noe skittent eller tenkt noe skittent kan du sette deg ned med Bibelen og be om tilgivelsese sånn at du kan bli en ren person på innsiden.

Mange synes sikkert nå at jeg er teit som skriver dette, men når Hilde fortalte om dette i går tenkte jeg at jeg at jeg kunne blogge det videre til dere. Jeg tror det ikke bare er jeg som ikke har lyst til å være en skitten person på innsiden når du er veldig ren på utsiden. det er jo akkuratt det samme som at du har en nyvaska hvit genser, du har ikke lyst til og få noe på den sånn at den blir skitten, men hvis du vasker den på nytt blir den ren igjen. Når du tenker/gjør noe som gjør deg skitten inni er det og be om tilgivelse måten og vaske bort det som er møkkete.

Uannsett hva du tenker eller gjør somgjør deg skitten, be om tilgivelse. husk du er 100% elsket!

//SolfridDJohansen

Én kommentar

silje

01.05.2012 kl.13:28

Hei! koselige blogg du har :D eg og er kristen legg meg til som venn vis du vil :D

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡