På bunnen av alt...


Har ikke blogget i det siste for jeg har hatt for mye å tenke på.

Jeg er egentlig ganske langt nede for tiden. Jeg blir 16 år  om 2 dager og mitt største bursdags ønske er at  Simen kommer, men det er noe som ikke kommer til å skje...

Når jeg ikke får vært med han på måneder har jeg lyst til å gjemme meg alene, gråte å få ut alt!!

Close my eyes (spoifyliste ) = Sanger som jeg har hørt på i det siste. Liker og høre på musikk mens jeg tenker, tenker på alt. 

Når jeg er nede prøver jeg og gjøre alt som gjør at jeg ikke føler meg det.... det kan bli litt overdrivelse noen ganger....

Musikk får meg til og tenke på andre ting, alt jeg og Simen har hvert igjennom, alle miner jeg ikke vil glemme, som første gangen jeg møtte han, når vi ble sammen, når jeg var hos han etter at vi hadde blitt sammen. ALT!

Dere tror sikker jeg skriver dette bare for å plage dere med hvor mye jeg savner Simen, men jeg gråter faktisk når jeg skriver dette! 

Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor mye jeg savner Simen og hver gang jeg tenker på det igjen, tenker jeg på alle som alle andre som har den sånn som meg.

Hvis dere aldri har hatt det sånn som dette før, bør du vise respekt for de som har denne følelsen. Det er ikke bare og si at dem må slutte med å skrive statuser på facebook eller innlegg som dette om temaet, de gjør bare det de føler.

Følt det samme?

Solfriddj♥

Én kommentar

bergenser

26.09.2012 kl.23:55

vet du hva som er mer deprimerende? å ikke ha en kjæreste :(((((

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡