10 days challange- dag 1


kjæresten min,Simen Reitan-  Vel jeg kan jo starte med å si at du er en personen jeg ikke vil miste og jeg savner deg utrolig mye! Du er en ubeskrivelig person som jeg er utrolig glad for at jeg har blitt sammen med.  Du får meg til å le, smile, gråte og glemme alt vondt. Du er helt speiell og de som ikke har møtt deg har gått glipp av mye. Du aksepterer meg for den jeg er og jeg aksepterer deg for deg du er. Smart er du også, sier seg selv da,du er sammen med meg !

Elsker deg utrolig høyt♥

Anne Lise Hammer- Du er den beste jenta som går ann å være med. Humører ditt går forterre opp og ned enn en berg-og dalbane, men det er det som er så bra med deg. Jeg har så mange fine minner med deg som jeg ikke kommer til å glemme, jeg kommer helle ikke til å glemme playboy sengesettet ditt! Du er min sterke rygg som holder meg opp å du er den første jeg går til hvis jeg har problemer.

Glad i deg♥

Ellisiv Sigernes- du er den personen som får meg hyper, glad og trist samtidig som deg! Du er utolig! støttende når jeg trenger deg. Smart når jeg er ''lost'' og beroligende når jeg er for høy! Håper jeg ser deg i en labbfrakk når vi blir voksne! Grunnen til at jeg er glad i deg♥

Lars Otto- Vi ble kjent når vi startet på skolen i år. Du er alltid rar, og du får meg i godt humør!  Du får meg til å le og smile uten grunn når jeg er på skolen. Du er utrolig random, men også den beste gutte vennen jeg har hatt! Er  utrolig glad for at jeg har kunne blitt kjent med deg! Hva hadde ellers fått meg i så godt humør? Du er forresten veldig dårlig til å se positivt på ting, men du er smart ! ♥Søstrene mine- Dere er helt rå! Dere har fått meg til å gjøre mye rart og jeg har mange fine minne med dere i kjellerstua på Roverud. Dere har motivert meg til og bli med i millitæret og det er jo awsome! 

Glad for at dere er søstrene mine ♥
 

3 kommentarer

everyMOMENTisANOTHERchance

12.11.2012 kl.22:52

søtt sagt :)

T i r i l - M a r i e

12.11.2012 kl.23:09

Aw, søtt! Ikke glem konkurransen på bloggen min - spre det videre! :)

Anne Lise Hammer

13.11.2012 kl.18:52

Tnammen, Solfrid! <3 Mange minna sammen, og ingen blir glemt <3 utrolig glad i dæ ;-*

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡