Simen og meg- Svar på spørsmål


Får mange spørsmål om meg og Simen og om hvordan vi klarer avstandsforholdet o.s.v. så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om meg og Simen.

Så jeg kan må bare starte med å si at det er veldig vanskelig å finne et sted å starte med dette innlegget, det er så mye jeg kan skrive og så mye jeg ikke kan skrive.

Det er mange som lurer på om jeg visste at jeg skulle flytte før jeg ble sammen med Simen, og det gjorde jeg. Noen uker før vi ble sammen visste jeg det og trodde ikke jeg og Simen kom til å bli sammen så jeg tenkte ikke på det, men når vi ble det og månedene gikk og det kom til at jeg skulle flytte, tenkte jeg at dett kommer aldri til å vare lenge, men det er 7 måneder siden og jeg tror ikke det blir noe brudd mellom meg og Simen med det første, så jeg er utrolig glad for at skype finnes sånn at jeg på en måte kan være med Simen hver dag( det hørtes egentlig utrolig dumt ut).Så til hvordan det er å være i et avstandsforhold.

Mange sier hele tiden '' åh, jeg hadde aldri klart å bo så langt unna kjæresten min. For jeg er avhengi av han/henne'', men vet dere hva? Det er ikke verdens undergang, for hvis du er i et avstandsforhold har du noe å glede deg til hver gang dere skal møtes! Jeg og simen møttes ikke hver dag når jeg bodde i Malvik heller og jeg har aldri gått på samme skole som han, så jeg gledet meg jo til hver gang vi fikk møtes da og , men nå er det anderledes. Simen kommer noen ganger ned til Kongsvinger i helgene og jeg kommer oppover når jeg kan, hit til har jeg bare vært  oppover i høstferien og når jeg var på utplassering. 

Jeg opplever noen ganger at folk kommer bort til meg hvis jeg er nede i kjelleren og sier at de skjønner meg, men dem gjør vell egentlig ikke det! For når jeg er nede i kjelleren og savner Simen noe helt sykt er det ingen som kan skjønne meg. Jeg gråter med til søvn mange kvelder, jeg har også opplevd at jeg har våkna å hatt tårer i øynene. Jeg drømmer om at jeg mister Simen og at jeg aldri får elsket noen så mye som jeg elsker han. Det er ingen som kan si at dem skjønner meg for de vet ikke hvordan det er å elske Simen, de vet ikke hvordan det er å vite at kjæresten din bor 50 mil unna og kan gjøre hva som helst og du får ikke vite det. Det er vel det samme tilbake.  og jeg ser kjærestepar overalt og jeg går rundt å ønsker at det er meg og Simen jeg ser. 

Altså grunnen til at jeg og Simen ikke har slått opp er pågrunn av at vi stoler såppas på hverandre og fordi vi elsker hverandre og fordi jeg i følge Simen er lille jenta hans♥http://solfriddj.blogg.no/1345571606_youre_my_sunshine_sim.html ← innlegget jeg skrev om Simen i høst, står mye der♥

Som sagt, det var veldig vanskelig å skrive dette innlegge, for jeg visste ikke hvor jeg skulle starte og slutte og hva jeg skulle skrive og ikke... Jeg har vell ikke skrevet alt som dere vill vite her og det kommer jeg ikke til heller, for ingen kan vite alt om alle!

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡