Up in the sky


Sent, jeg vet...

Kom hjem fra vinterferien i dag. Var i Trondheim en uke hos Simen! Kunne ikke blitt bedre!!

Jeg fikk ikke tatt noen bilder, med speilreflekskameraet, før jeg satt på flyet hjem, men jeg har tatt mange bilder som ligger på instagram( solfriddj).

Når jeg sitter på flyet, langt over bakken, og hører på musikk er det som om alle tanker flyr ut i luften og svever rundt og rundt. Hodet blir lettere og når solen skinner i ansiktet og musikken overdøver alt, kan jeg smile og være lykkelig over det jeg har, men med en gang jeg lander kommer alle tanker tilbake og jeg kommer på savner, savnet på min største kjærlighet. Da er det som at jeg innser at jeg faktisk har sitter på flyet i 50 minutter og reist bort fra alt godt og all trygghet. Jeg innser at jeg har reist bort fra min kjære igjen...  Det er bare jeg og Simen som kjenner den følelsen, for det er vå savn og vår kjærlighet som er savner.

Noe jeg skrev inn på mobilen i dag var "I love playing with your hair, but it's going to grow til next time I touch it...''

Jeg vet det ikke er noe bra engelsk, men jeg tror dere skjønner det!

Hva synes dere?

Hva har dere gjordt i vinterferien?

-Solfriddj♥

5 kommentarer

kristinerosok

24.02.2013 kl.23:03

Artige bilder fra lufta :) Ha en fin søndag

Louise Svanstrøm Nygård

24.02.2013 kl.23:15

Jeg har ikke hatt ferie, hehe :) Fine bilder, håper du har kost deg masse :)

Har tre konkuranser på bloggen min, du kan blant annet vinne gavekort på 1000 kr ved å gå inn på min facebookside. Håper du vil delta :-)

Lilli

24.02.2013 kl.23:33

Fine bilder :)

ellast

25.02.2013 kl.00:07

Utrolig fine bilder! :-)

Ferien min starter nå:-)
så bra du har hatt en fin ferie! Vet hva du mener med det å savne kjæresten.. Bor 2 timer unna typen min, så det er nok der jeg også har tilbringt hele vinterferien min, på Stjørdal :)

Synes bildene fra flyet var stilige! :-) Ha en fin dag søte deg! :)

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡