Jump!Redigert i  Adobe Photoshop Elements

Tok bilder av Ida Marie(venninna mi) i går og jeg syntes bilde her var utrolig kult !

Grunnen til at jeg tok bilder er fordi jeg har startet med et fotoprosjekt der jeg skal ta bilder av folk jeg kjenner og nå har jeg bilder av Ida Marie også har jeg jo bilder av Simen. Det kommer til å bli flere etter hvert.

Hva synes dere om bilde?

-Solfriddj♥

6 kommentarer

Veldig stilig!

caam

01.04.2013 kl.14:37

Wow, nydelig bilde:)

kommenter gjerne nye inlege mitt på bloggen <3

aina cecilie

01.04.2013 kl.14:40

Utrolig kult bilde!

guatem

01.04.2013 kl.14:55

Kult bilde:-)

Aleksa

04.04.2013 kl.17:00

Heisan! Sinnsykt fin blogg. Liker spesielt den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser seriøst. Mange blogere bare lager masse poster og gidder ikke bruke tid på blogggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like artig å se noen som faktisk tar meg som leser på alvor! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye stygge kommentarer, men jeg ønsker at du ikke skal gjøre det samme om du får mobbe kommentarer fordi da vinner de frekke. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konk jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energi drike i et år. Det er utrolig flott for meg om jeg vinner fordi jeg er helt addicted to MountainDew - jeg drikker det hele tiden! Hihi. Men kanskje du har mer flaks enn meg?! :-P Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!

marenviks

14.04.2013 kl.15:28

<3

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡