Ikke alt er perfekt


Hvis du ikke bryr deg om andre eller meg ikkeles vidre! Jeg vil ikke ha stygge kommentarer om at jeg klager hele tiden! Men det er ditt valg.

Noen netter etter at jeg har logget av skype og jeg har slåkt lyset, begynner jeg å gråte. Jeg kan ligge i senga og bare grine og grine! Ikke bare fordi jeg er så langt unna Simen, men også fordi jeg er langt unna mine aller beste venner og alt jeg har blitt vandt til på tre år... Fredagkvelder på ''huset'', venner jeg kan møte når som helst og te-klubben noen søndager.  Jeg vil tilbake til dette, men det skjer ikke med det første så derfor gråter jeg... jeg gråter meg selv i søvn alt for mange ganger... Jeg blir også irritert på meg selv pågrunn av dette.

Jeg gråter ikke hele tiden noen ganger bare ligger jeg der og tenker på alt. Alt som har skjedd og alt som ikke har skjedd. Tenker på alt jeg hadde gjordt hvis jeg fortsatt hadde bodd i trønderlag og tenkt på alt som har skjedd fordi jeg har flyttet. 

Jeg er mange ganger trist og deprimert, men det er ikke bare fordi jeg ikke får møte kjæresten min så mye det er også fordi mine bestevenner er langt unna meg og alt for mange av dem har jeg verken møtt eller snakket med siden jeg flytta. Vennene mine i Trondheim har jeg blitt kjent med gjennom tre år, Simen møtte jeg siste halvåret jeg bodde der.

Jeg vet det er mange som synes jeg klager mye, men for meg er det ikke klaging. På denne bloggen skriver jeg om livet mitt, jeg vil ikke late som jeg har det perfekte bloggerlivet( vil egentlig ikke kalle livet mitt for ett bloggliv heller)  for det er ingen som kan si at livet er perfekt. Jeg går rundt og er utslitt og trøtt mange ganger fordi jeg ikke får sovet ut riktig. Jeg bruker dagene mine til å sitte med pcen å snakke med Simen for jeg har ikke noe annet å gjøre, alle jeg kjenner på kongsvinger bor langt unna eller så har dem aldri tid til å møte meg. 

Og nå vil dere sikker si at jeg bør skaffe meg et liv og at jeg ikke alltid trenger å være med venner for å ha det gøy. Jeg vet det, men det å gå hver eneste dag å tenke hva jeg kunne gjordt hvis jeg hadde vært 50 mil lengre nord. 

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal legge ut dette innlegget eller ikke, for mange vil sikkert tenke at dette er enda ett klage innlegg, men dette er en blogg om MITT liv og jeg legger ut dette innlegge for dette er noe som har ganske mye å si om hvorfor jeg er som jeg er og livet mitt er som det er.

-Solfriddj♥

 

2 kommentarer

Marthe Mikalsen

08.05.2013 kl.22:36

DIGGER BLOGGEN DIN ! <3

SynneLill

09.05.2013 kl.13:12

Ærlig; jeg elsker at folk viser at livet dems ikke er perfekt!

Men stå på videre! Du kan være tilbake i Trønderlag før du aner! :) Det å bo langt unna bestevenner og kjæreste er skikkelig hardt, men pass på å sette ekstra pris på det når dere faktisk får møttes, utnytt tiden veldig godt :) Om dere har sagt at "det vil vi gjøre sammen", har dere mulighet til det, så gjør det så fort dere får møttes :) Dere kan også ha "skype-dater", lag samme maten, se samme filmen og snakk samtidig :) Dette har jeg ikke prøvd ut selv, men vet om mange som gjør det! Det blir selvfølgelig ikke det samme som å være sammen å gjøre det, men det blir jo mer likt enn bare å sitte og snakke hele tiden :)

Hvis du hadde en "gjeng" du var med i Trønderlag, ta på gruppesamtale på skype og snakk alle sammen samtidig :)

Og ikke vær irritert på deg selv, for det er ikke så altfor mye du får gjort med det! Stå på, vær deg selv og ta vare på alle stunder du får med de du savner så mye :)

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡