Høstferie


Endelig er det høstferie!!

Skal til Gålå i ferien. Gleder meg til en uke med bare avslapping, også kommer Simen! Har ikke sett han siden sommerferien!

Hadde restaurant i dag, jeg var servtør. Utrolig morsomt å være servitør når man har støyfe i halsen, vest og hvit shorte, føler seg litt mer stram og høytidlig.

Hva skal dere i høstferien?

-Solfriddj♥

 

3 kommentarer

Linkerunde på bloggen

04.10.2013 kl.19:19

Kul lue

Bra blogg du har

Har linkerunde på bloggen min, bare å melde seg på:)

Maren

05.10.2013 kl.03:48

Heisann!!! Førsst av alt må jeg fortellle deg at siden din er til sykt stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen??? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega ofte fremover!

Elise

12.10.2013 kl.16:34

Ha det hyggelig med Simen ;)

http://elise-solberg.blogspot.no

Skriv en ny kommentarHei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡