blogityblogg


Dagene går så fort (egentlig sakte) glemmer å blogge.


T-shorte/Gina Tricot, Bukse/Cubus

I morgen blir det en veldig chill dag så jeg kommer til å blogge i morgen.

Men nå skal jeg snart på huset så jeg får ikke blogga mer nå. Har mye mer og si, men har ikke helt tia.

//SolfridDJohansen

Fordi jeg er glad i deg(HJERTE)


Hadde besøk av Simen i sta. Det ente opp med thelolcam bilder. Utrolig glad i deg Simen, jeg tror du vet det da<3

Men nå skal jeg legge meg også blogges vi i morgen.

Hva synes dere om bildene?

//SolfridDJohansen

 

Header bilder


Håper dere vil lage header til meg da. Det er bare å gjøre hva dere vil med bildene jeg har ikke gjort noe med dem.

Hva synes dere om bildene?

//SoflridDJohansen

ukens spørsmål??


Har tenkt til å starte med ukens spørsmål så dere får alle svar på spørsmålene deres i slutten av ukene fremover. Hver søndag kommer det et innlegg med svar. Vet ikke om jeg skal lage en for i dag enda for det er ikke så mange spørsmål og svare på, men jeg tror jeg gjør det hvis jeg får tid.


Twister konk på gammelvollstoggo. Jeg ser skikkelig care ut, men jeg var sliten og ettersom Simen var med å spilte twister på bilde her hadde jeg ingenting annet å gjøre. Jeg er i brun genser ved siden av super norske Solvi!! Det er egentlig ikke så komsisk, men jeg sitter rett bak Simen, tror dere jeg hadde planer om å dytte på han mange ganger da?( sånn at han gikk ut)

Har du noe du lurer på?

//SolfridDJohansen

 

Ønsker for livet


Rart bilde jeg vet!

I januar en gang fant jeg ut at jeg skulle skrive ned ting som jeg ønsker meg som kan gjøre livet mitt lettere eller bare fantastisk. Øverst står det ''få meg kjæreste'' (ja, jeg vet sært) også bar står det ''Simen?'' haha tror det tok en eller to uker så ble vi sammen etter at jeg skrev det. Jeg og Simen har vært sammen i 1.mnd. nå, eller det er i morgen da, men greit og skrive det nå.

Har mange forskjellige ting jeg vill oppnå og jeg gleder meg til det skjer.


gammelt bilde, men har helt annen hår frisyre nå. pannluggen min er litt rosa etter jeg brukte konditorfarge.... prøvde med grønn også, men det gikk bort.....

Har du noen ønsker som du tror vil gjøre livet ditt bedre?

//SolfridDJohansen

Memories never dies!


 
Jeg synes det ikke er lenge siden jeg var på leirskole, bursdager og hadde jente(flytte)fest med disse fantastiske menneskene. Bare det å tenke på at det har gått snart tre år siden sist jeg så dem og var med dem vær dag får meg tilå tenke på at det faktisk bare er noen måneder til jeg får møte mange  dem igjen! Men det å flytte fra alt det jeg har her jeg er nå gjør det også til at det blir mange minner fra hommelvik:

Det finnes mange flere minner, men da måtte jeg ha lagt ut rundt 4000 bilder og da ville ikke bildene bare vært fra de siste tre årene, men fra alt det jeg har gjort med venner og klassekamerater, men uannsett hva jeg gjorde skapte det et minne som jeg aldri glemmer selv om jeg flytter enten til det eller 50 mil unna.

That's what friends are for- Idol deltakere fra 2007

//SolfridDJohansen

KOS (h)


(jeg fant ikke på noen bedre overskrift)

I dag kom jeg fra gammelvollstoggo hadde en koselig hyttetur dit, men det startet med at jeg og Simen gikk feil.....

Hvis du lurer på hvorfor jeg var på gammelvollstoggo var det igjennom vintermalvik. Så vi var 6 jenter og mange flere gutter pluss voksne da. Tror jeg aldri har blitt så ''plaga'' mens jeg har vært med Simen, meen jeg skjønner hvorfor nå da....

Jeg har ikke noen bilder av meg enda (heldigvis), men jeg har et jeg har et bilde som ikke er av meg som jeg synes jeg burde legge ut. Det er ikke jeg som har tatt det altså, for jeg ehe... jeg lå i snøen og snødøpte Simen!

 

Men jeg tror det skal komme flere bilder i morgen eller om noen dager så dere får sikkert flere bilder pluss blogging da.

//SolfridDJohansen

Blogg ja...


Jeg har nesten glemt at jeg har en blogg.... har vært syk og opptatt med forskjellige ting så jeg har heller ikke hatt tid for blogg, men nå skal jeg skjerpe meg.


Jeg har ikke så mye å blogge om nå, men i morgen har jeg sikkert mye.

//SoflridDJohansen

 

Mye å gjøre? ehe... egentlig ikke


vanligvis pleier jeg å si at jeg ikke har fått blogget fordi at jeg har hatt mye å gjøre, men det har jeg egnetlig ikke. Men når jeg ikke har gjort lekser så har jeg enten kjeda livet av meg og bare chillan helt ut eller vært på vikhammer eller hatt besøk osv. 

Ja også har mamma dratt til Bodø med kameraet så jeg kommer ikke med noen nye bilder i helga, men skal være mye borte uansett. 

Vel jeg har da også greid å sovne mens jeg hadde på web på skype da...  Synes synd på Simen som måtte sitte å se på meg sove og ikke svare.

Akkurat nå skal jeg snakke med noen på skype frem til jeg en eller annen gang kommer til å sovne.... håper jeg ikke gjør det før jeg har logget av da.

Hva har du gjort de siste dagene?

//SolfridDJohansen
Men hva skjer med deg og Simen når du flytter da?


Denne kommentaren så jeg for en veldig liten stund siden og jeg må jo sefølgelig svare på det.

først og fremt i dag har jeg og Simen vært sammen i en uke<3

Om et halv år så flytter jeg jo, da flytter jeg 50 mil sørover og det blir da altså 50 mil unna Simen.... Jeg og Simen har pratet litt om det og når vi savner hverandre så mye som vi gjorde i helga vet jeg ikke hvordan jeg skal overleve og ikke kunne møte han når jeg vill.... 
 jeg sang til Simen<3<3 Love you more anything else in the world <3

Så altså når jeg flytter kommer det ikke til å bli verdensundergang mellom meg og Simen. Vi kommer til å savne hverandre veldig å prøve å møtes så ofte som mulig.

//SolfridDJohansen

UKM 2012


Ble ferdig med ukm i går, men orket ikke begynne å blogge om det før nå.

Har hatt en bra helg med å kunne få være med på UKM. Tror jeg aldri har sendt så mange meldiger til en person på en helg, men det har vært greit med en avbrekker noen ganger.

Bilder.... vell det ble jo tatt bilder, men jeg legger ikke ut bilder av andre som jeg vet jeg ikke kjenner pluss at jeg ikke kommer til å legge ut så mange....


You'll be the prince and I'll be the princess, it's a love story baby just say yes!


forestillingen: lørdag- meg og JensFredag: Prøv å si det navnet der.... BTW kjolen min var litt sånn rar.....

Jeg vet ikke om det kommer flere bilder og sånt, men dette er det  jeg legget ut nå. 

http://www.bladet.no/bildeserier/article5914061.ece

http://www.mb.no/bildeserier/article5914905.ece

http://www.mb.no/bildeserier/article5914033.ece

Andre bilder som jeg ikke kommer til å legge ut bare se på dem.

Så du på UKM??

Hva synes du om årets show??

//SolfriDJohansen

UKMHaha tre innlegg der jeg har hatt litt kjæresteprat, men ehe.. jeg har ikke noe annet å skrive om.

Hadde verdens koseligste dag med Simen i går. Dumt jeg ikke kunne være der så lenge, men jeg får jo møtt han i dag da når han er ferdig på skolen og jeg forbreder meg til UKM.

Sitter på skolen nå så jeg kjeder meg, kjeder meg og kjeder meg..... skulle ønske tida kunne gå litt fortere og at noen øyeblikk kunne vart for alltid!!! Sånn som i går jeg ble så lei meg over at jeg måtte hjem....


Ingen nye bilder dessverre det kommer ikke i såfall før søndagen!

Hva skal du i dag??

//SolfridDJohansen


 

 

travel uke igjen....


Det plager meg at jeg har det så travelt om dagene for i dag skal jeg på teater øving, i morra har jeg trening, på fredagen er det ukm hele dagen og på lørdag har jeg også på ukm. 

Skal forresten opptre på lørdagen( fikk spørsmål om det), men jeg skal være konfransier både fredag og lørdag.

Ukm i fjor, rart å tenke på alt som har skjedd siden det.

Haha, kom akkurat på at jeg sikkert kommer til å bruke mobilen mye i helga:-P kommer til å være tom for penger på korte før helga er omme... <3

jaja tror jeg ikke skal si så my mer kommer bare til å skrive tull.

//SolfridDJohansen

 

 

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits