BIG smile !

Begynte med en prosjekt oppgave på skolen i dag. Gruppa mi, meg, Jakob og Lars Otto, skal lage mat fra Spania!! Vi skal ikke bare lage mat da, vi skal også lage en powerpoint om Spania og maten derfra. Dette skal vi jobbe med frem til påske. Gleder meg til å smake på all mate vi skal lage !

Og til dere som ikke har fått det med dere, jeg har fått reggis! Har hatt den i to uker nå og enda er det lenge igjen!

-Solfriddj♥

 

Når meningen blir borte
Jeg har sååå mange tanker i hode i dag at jeg ikke vet hva jeg skal skrive, neste.

En tanke som har forvirret meg og fått meg ukonsentrert i hele dag det er egentlig en ganske dum tanke, men jeg får den bare ikke ut! Jeg skal ikke dele den med dere for den er ganske privat. 

Jeg vet ikke med dere, men når jeg har en håpløs tanke i hode vil jeg bare låse meg inn i et rom ,der ingen kan se meg, og skirke, sparke, slå og rope ut all fustrasjon jeg har med den tanken! 

-Solfriddj♥

Sad and happy on the same time


Ligger å slapper av i genseren til verdens beste kjæreste. Den luktet Simen en gang, men nå lukter den mer parfyme og meg...

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

Nobody ever lets me in!The outside- Taylor Swift

I didn't know what I would find 
When I went lookin' for a reason I know 
I didn't read between the lines
And, baby, I've got nowhere to go
I tried to take the road less traveled by
But nothin' seems to work the first few times
Am I right?

So how can I ever try to be better?
Nobody ever lets me in
And I can still see you; this ain't the best view
On the outside, lookin' in
I've been a lot of lonely places 
I've never been on the outside

You saw me there, but never knew
That I would give it all up to be
A part of this, a part of you
And now it's all too late, so you see
You could have helped if you had wanted to
But no one notices until it's too late to do anything

How could I ever try to be better?
Nobody ever lets me in
And I can still see you; this ain't the best view
On the outside, lookin' in
I've been a lot of lonely places 
I've never been on the outside

Oh, yeah

How can I ever try to be better?
Nobody ever lets me in
And I can still see you; this ain't the best view
On the outside, lookin' in
I've been a lot of lonely places 
I've never been on the outside

 

Før følte jeg meg ikke alltid velkommen. Jeg følte jeg var en som bare fulgte etter de andre for å ikke være alene i frimenuttene. Jeg ble fortalt hvem jeg burde være med og hvem jeg ikke burde være med. Jeg hørte noen baksnakke andre når de ikke var til stede. Jeg ble personen som fikk med seg alt, men som aldri sa det videre. Jeg trodde jeg hadde funnet de rette å være med og de rette vennene mine, men det hadde jeg ikke. Jeg var bare der, i veien, det føltes sånn ut. Så møtte jeg de rette, jeg møtte de personene som jeg hadde hørt rykter om flere ganger og hadde fått vite at jeg ikke burde være med hvis jeg ville være "populær". For meg handler det ikke om å være populær og likt av alle. For meg handler det om å finne de rette vennene som aldri vil svikte meg og som aldri vil ignorere meg. 

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

Up in the sky


Sent, jeg vet...

Kom hjem fra vinterferien i dag. Var i Trondheim en uke hos Simen! Kunne ikke blitt bedre!!

Jeg fikk ikke tatt noen bilder, med speilreflekskameraet, før jeg satt på flyet hjem, men jeg har tatt mange bilder som ligger på instagram( solfriddj).

Når jeg sitter på flyet, langt over bakken, og hører på musikk er det som om alle tanker flyr ut i luften og svever rundt og rundt. Hodet blir lettere og når solen skinner i ansiktet og musikken overdøver alt, kan jeg smile og være lykkelig over det jeg har, men med en gang jeg lander kommer alle tanker tilbake og jeg kommer på savner, savnet på min største kjærlighet. Da er det som at jeg innser at jeg faktisk har sitter på flyet i 50 minutter og reist bort fra alt godt og all trygghet. Jeg innser at jeg har reist bort fra min kjære igjen...  Det er bare jeg og Simen som kjenner den følelsen, for det er vå savn og vår kjærlighet som er savner.

Noe jeg skrev inn på mobilen i dag var "I love playing with your hair, but it's going to grow til next time I touch it...''

Jeg vet det ikke er noe bra engelsk, men jeg tror dere skjønner det!

Hva synes dere?

Hva har dere gjordt i vinterferien?

-Solfriddj♥

Mobilblogg: braceface!!!


På onsdagen som var, var jeg hos reguleringstannlege... I 45minutter lå jeg i tannlegestolen med alt mulig i munnen og fikk satt på reggis, for min del plaget det meg ikke. Ikke før jeg måtte hoste.. så etter 45 minutter hadde jeg fått på regulering.

Akkurat nå sitter jeg å plager meg over at jeg ikkefår spist det jeg vill... jeg har lyst på biff og eple og tyggis og alt som jeg absolutt ikke får spist..
Men nå skal jeg pakke, så skal jeg i bursdag før jeg tar flyet oppover til trondheim ?

Solfriddj?

Simen og meg- Svar på spørsmål


Får mange spørsmål om meg og Simen og om hvordan vi klarer avstandsforholdet o.s.v. så derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om meg og Simen.

Så jeg kan må bare starte med å si at det er veldig vanskelig å finne et sted å starte med dette innlegget, det er så mye jeg kan skrive og så mye jeg ikke kan skrive.

Det er mange som lurer på om jeg visste at jeg skulle flytte før jeg ble sammen med Simen, og det gjorde jeg. Noen uker før vi ble sammen visste jeg det og trodde ikke jeg og Simen kom til å bli sammen så jeg tenkte ikke på det, men når vi ble det og månedene gikk og det kom til at jeg skulle flytte, tenkte jeg at dett kommer aldri til å vare lenge, men det er 7 måneder siden og jeg tror ikke det blir noe brudd mellom meg og Simen med det første, så jeg er utrolig glad for at skype finnes sånn at jeg på en måte kan være med Simen hver dag( det hørtes egentlig utrolig dumt ut).Så til hvordan det er å være i et avstandsforhold.

Mange sier hele tiden '' åh, jeg hadde aldri klart å bo så langt unna kjæresten min. For jeg er avhengi av han/henne'', men vet dere hva? Det er ikke verdens undergang, for hvis du er i et avstandsforhold har du noe å glede deg til hver gang dere skal møtes! Jeg og simen møttes ikke hver dag når jeg bodde i Malvik heller og jeg har aldri gått på samme skole som han, så jeg gledet meg jo til hver gang vi fikk møtes da og , men nå er det anderledes. Simen kommer noen ganger ned til Kongsvinger i helgene og jeg kommer oppover når jeg kan, hit til har jeg bare vært  oppover i høstferien og når jeg var på utplassering. 

Jeg opplever noen ganger at folk kommer bort til meg hvis jeg er nede i kjelleren og sier at de skjønner meg, men dem gjør vell egentlig ikke det! For når jeg er nede i kjelleren og savner Simen noe helt sykt er det ingen som kan skjønne meg. Jeg gråter med til søvn mange kvelder, jeg har også opplevd at jeg har våkna å hatt tårer i øynene. Jeg drømmer om at jeg mister Simen og at jeg aldri får elsket noen så mye som jeg elsker han. Det er ingen som kan si at dem skjønner meg for de vet ikke hvordan det er å elske Simen, de vet ikke hvordan det er å vite at kjæresten din bor 50 mil unna og kan gjøre hva som helst og du får ikke vite det. Det er vel det samme tilbake.  og jeg ser kjærestepar overalt og jeg går rundt å ønsker at det er meg og Simen jeg ser. 

Altså grunnen til at jeg og Simen ikke har slått opp er pågrunn av at vi stoler såppas på hverandre og fordi vi elsker hverandre og fordi jeg i følge Simen er lille jenta hans♥http://solfriddj.blogg.no/1345571606_youre_my_sunshine_sim.html ← innlegget jeg skrev om Simen i høst, står mye der♥

Som sagt, det var veldig vanskelig å skrive dette innlegge, for jeg visste ikke hvor jeg skulle starte og slutte og hva jeg skulle skrive og ikke... Jeg har vell ikke skrevet alt som dere vill vite her og det kommer jeg ikke til heller, for ingen kan vite alt om alle!

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

Mobilblogg:Borte bra, hjemme best.


Sorry for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har vært på utplassering i trondheim då jeg har også vært en god del med Simen og møtt andre venner og beskjente. Så blogging har blitt lagdt til side, men nå er jeg på vei hjem til kongsvinger og jeg skal være der en uke før jeg skal oppover igjen til vinterferien. Da blir det en del bilder tror jeg. Kommer til å bare bli mobilbilder denne uka fordi kameraet ligger i trondheim.

Den 29. Januar hadde jeg planer om å skrive et innlegg om mhæeg og Simen fo da hadde vi vært sammen i et år! Men var med Simen hele dagen etter jobb så det ble ikke noe av, men jeg skal dkrive et denne uken. Fikk blomster og godis av Simen som forsein julegave og ett årsgave!

-solfriddj <3

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits