Min dag, i går

I går syklet jeg over 3 mil til sammen. Jeg syklet til Roverud på rv2 som er stengt pågrunn av flom, men det er jo bare biler, ikke sykler.

Egentlig litt komisk at jeg sykla gjennom flommen til Roverud for å kjøpe meg en is og sykle tilbake!

Jeg glemte jo selvfølgelig å ta på solkrem i går så jeg er VELDIG solbrent på skuldrene nå... jaja, blir vel brun etter hvert.

Nå skal jeg lage meg middag også må jeg begynne å øve til matte eksamen, kan ikke øve lenge nok! Og ja jeg skal også se på ''touch'' som jeg har fått dilla på...

Hva har dere gjordt denne helga?

-Solfriddj♥

The summerdressKjole/Bikbok Belte/gammelt

Var på sykkeltur gjennom flommen, som er i Kongsvinger nå, i dag . Kommer bilder fra det i morgen. Sorry for lite blogging denne uken, men har hatt mye å gjøre og har ikke hatt noe å blogge om.

Hva synes dere om kjolen?

-Solfriddj♥

3 bilder fra i dag
Var på hytta med farmor og pappa i dag. Utrolig godt at det har blitt varmt, har endelig fått litt farge.

Hva har dere brukt dagen til?

-Solfriddj♥

Bedre sent enn aldri


Sorry lite blogging, men har hatt mye å gjøre og i går satt jeg og øvde til matteprøve hele kvelden! Pluss at klassen min kom opp i matte til skriftlig eksamen....

I morra kommer jeg ikke til å blogge sånn at alle bilder fra 17.mai kommer 18.mai.

- Så hva har dere gjordt i det siste?

-Solfriddj♥

Grunner til hvorfor jeg elsker kjæresten min #1


Har tenkt til å begynne med ''grunner til hvorfor jeg elsker kjæresten min'' inspirert av http://hanna94.blogg.no/.

Jeg kommer med fem grunner i hvert innlegg.

Jeg har allerede laget mange grunner,men jeg fant ut at det blir så mange bilder så jeg tok bare fem bilder.

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

I'm on Monki b****


Elsker high/low skjørtet og blusen sammen, det var utolig dumt at jeg ikke hadde nok til det sammen... Skjørte kostet 300kr og blusen kostet 250 kr


Forelsket meg i den shortsen dumt jeg ikke kjøpte den... Men jeg fant ut at den jeg har på meg på bilde var litt for liten og en størrelse større var alt for stort... shorts 200 kr og topp 100 kr.

En av dem som jobbet der sa at jeg minte henne om Taylor Swift når jeg hadde på meg den shortsen! That's awesome!!!

Jeg må innrømme at jeg mer eller mindre elsker Monki, men i dag ble det ikke til at jeg kjøpte noe der( må spare litt penger). og ettersom jeg blir utrolig inspirert av alle jeg ser i Oslo var det ekstra mye fint.

 Hva synes dere?

-Solfriddj♥

 

 

Musikk i Oslos gater

Jeg var i Oslo i går, ettersom pappa skulle løpe Holmenkollstafetten, og da fikk jeg tatt noen blinkskudd. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder av musikerene som man møter på i Oslo.

Jeg orket ikke redigere bildene så mye, men jeg har også redigert disse bildene i svart/hvit (jeg aner ikke hvorfor jeg har fått dilla på svart/hvit bilder).

Kommer flere bilder senere.

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

Støv


Image and video hosting by TinyPic
Tok noen bilder forann den utrolig fine tapeten vi har, den er egentlig blå/turkis. 

Det jeg har på meg er noe jeg kommer til å bruke mye i sommer.

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

God natt bloggverden♥


Vintage clock

Fant denne utrolig fine vintage klokka når jeg rydda rommet i går. Tror jeg fikk den av mormor en gang. 

Hva synes dere?

-Solfriddj♥

Ikke alt er perfekt


Hvis du ikke bryr deg om andre eller meg ikkeles vidre! Jeg vil ikke ha stygge kommentarer om at jeg klager hele tiden! Men det er ditt valg.

Noen netter etter at jeg har logget av skype og jeg har slåkt lyset, begynner jeg å gråte. Jeg kan ligge i senga og bare grine og grine! Ikke bare fordi jeg er så langt unna Simen, men også fordi jeg er langt unna mine aller beste venner og alt jeg har blitt vandt til på tre år... Fredagkvelder på ''huset'', venner jeg kan møte når som helst og te-klubben noen søndager.  Jeg vil tilbake til dette, men det skjer ikke med det første så derfor gråter jeg... jeg gråter meg selv i søvn alt for mange ganger... Jeg blir også irritert på meg selv pågrunn av dette.

Jeg gråter ikke hele tiden noen ganger bare ligger jeg der og tenker på alt. Alt som har skjedd og alt som ikke har skjedd. Tenker på alt jeg hadde gjordt hvis jeg fortsatt hadde bodd i trønderlag og tenkt på alt som har skjedd fordi jeg har flyttet. 

Jeg er mange ganger trist og deprimert, men det er ikke bare fordi jeg ikke får møte kjæresten min så mye det er også fordi mine bestevenner er langt unna meg og alt for mange av dem har jeg verken møtt eller snakket med siden jeg flytta. Vennene mine i Trondheim har jeg blitt kjent med gjennom tre år, Simen møtte jeg siste halvåret jeg bodde der.

Jeg vet det er mange som synes jeg klager mye, men for meg er det ikke klaging. På denne bloggen skriver jeg om livet mitt, jeg vil ikke late som jeg har det perfekte bloggerlivet( vil egentlig ikke kalle livet mitt for ett bloggliv heller)  for det er ingen som kan si at livet er perfekt. Jeg går rundt og er utslitt og trøtt mange ganger fordi jeg ikke får sovet ut riktig. Jeg bruker dagene mine til å sitte med pcen å snakke med Simen for jeg har ikke noe annet å gjøre, alle jeg kjenner på kongsvinger bor langt unna eller så har dem aldri tid til å møte meg. 

Og nå vil dere sikker si at jeg bør skaffe meg et liv og at jeg ikke alltid trenger å være med venner for å ha det gøy. Jeg vet det, men det å gå hver eneste dag å tenke hva jeg kunne gjordt hvis jeg hadde vært 50 mil lengre nord. 

Jeg har tenkt lenge på om jeg skal legge ut dette innlegget eller ikke, for mange vil sikkert tenke at dette er enda ett klage innlegg, men dette er en blogg om MITT liv og jeg legger ut dette innlegge for dette er noe som har ganske mye å si om hvorfor jeg er som jeg er og livet mitt er som det er.

-Solfriddj♥

 

Peace and Love


Har egentlig ingenting å blogge om i dag, ville bare vise bildene jeg tok i sta. 

Nå skal jeg rydde i klesskapet mitt også skal jeg snakke med Simen resten av kvelden! 

Hva skal dere gjøre resten av kvelden?

-Solfriddj♥

Heaven!


Godis og milkshake, det kan ikke bli bedre.

Drakk opp milkshaken litt for fort... 

-Solfriddj♥

Today


Har vært ute og øvelseskjørt med pappa i dag, andre øvelseskjøre turen.  Har vel egentlig ikke gjordt noe annet, våknet seint, noe jeg egentlig ikke hadde planlagt.. 

Nå venter jeg på at pappa skal bli ferdig med middagen, jeg sulter snart ihjel! :-P

Hva har du gjordt i dag?

-Solfriddj♥

Les mer i arkivet » April 2014 » Mars 2014 » Januar 2014


Hei! Her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og for eksempel hva bloggen handler om. Om du bruker dette designet er det ikke lov og fjerne at det er jeg som har laget det :-)

For kontakt:
epostadressen dinhits